Teakfix

Teak is een duurzame houtsoort die heel populair is voor meubelen. We kennen teak vooral van de buitenmeubelen omdat teak heel bestendig is tegen stof, vocht en andere weersomstandigheden. Toch wordt teak ook vrij veel gebruikt voor binnenmeubelen. Teak heeft geen uitgesproken houttekeningen zoals eik of den, maar is wel heel sterk. Het voordeel van teak is dat het bijna geen onderhoud vraagt.

 

Als je je meubelen wil vrijwaren van vlekken of vochtranden en je wil dat ze er stralend uitzien, dan is teakfix het ideale product voor deze klus. Je reinigt de oppervlakken grondig en je schuurt eventueel waar nodig is de vochtranden weg met wat fijn schuurpapier of staalwol. Daarna geef je je meubelen één of twee laagjes teakfix. Zelfs voor meubelen die veelvuldig gebruikt worden, zoals eettafels bijvoorbeeld, hoef je deze behandeling maar een paar keer per jaar te herhalen. teakfix is geen vernis, maar wel een onderhoudsproduct. Het is gemaakt op waterbasis. Het is een zeer neutraal product, het wijzigt de oorspronkelijke kleur van je hout niet en laat de houtstructuur tot zijn recht komen.

 

Bij onderhouders.nl kan je dit en andere producten zoals vloerolie bekomen. Ze verkopen het in flesjes van 250 ml. aan een zeer lage prijs. Met zo’n flesje doe je heel lang, en kan je verzekerd zijn van een langdurig resultaat. Gewoon online bestellen kan en er zijn geen verzendingskosten. Vanaf 5 flesjes krijg je korting. Je hebt dus geen enkele reden meer om onverzorgde buiten- of binnenmeubelen bij jou thuis te hebben. Teakfix laat jouw meubelen schitteren!

Author: admin

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *