Sleutelhanger personaliseren

Bijna iedereen heeft wel een sleutelhanger. Zo’n hanger is dan ook een ideaal cadeau om te geven of te krijgen. Zeker als je de sleutelhanger personaliseert voor degene aan wie jij het cadeau wil geven. Of maak een leuke hanger voor elk lid van je gezin. Zo weet je precies welke sleutel van jou is. Je kunt hangers kopen in heel veel verschillende vormen en van verschillende materialen Zo zijn er vierkante-, ronde-, ovale-, langwerpige en hartvormige hangers. Alle graveerbare sleutelhangers zijn gemaakt van RVS en daarmee ook geschikt voor mensen met een allergie. Je kunt elke hanger personaliseren. Dat kun je doen door er een tekst op te laten graveren of van een foto te voorzien. Je kunt er ook voor kiezen om de sleutelhanger te voorzien van een tekst én een foto. Daarnaast zijn er ook hangers die je kunt voorzien van clicks ofwel chunks.

 

Wat zijn clicks of chunks

Clicks of chunks zijn een soort drukkers die je op diverse sieraden kunt klikken. Je kunt de clicks voorzien van een eigen foto of icoon en daarmee maak je een uniek sieraad. Clicks kun je ook op de daarvoor bestemde hangers plaatsen. Zo kun je bijvoorbeeld een lange nubuck hanger voorzien van clicks en chunks. Door clicks te maken met verschillende foto’s of in verschillende kleuren kun je de sleutelhanger telkens aanpassen. Wil je een hanger met foto cadeau doen maar kun je niet kiezen uit de foto’s die je hebt, dan zijn clicks een ideale oplossing. Zo kun je voor je moeder of je partner bijvoorbeeld foto’s van de kinderen in een click plaatsen en er een mooie hanger bij zoeken. Door meerdere clicks te maken kan de hanger steeds worden aangepast.

 

Een sleutelhanger met foto voorzien van een persoonlijke tekst

Je kunt kiezen uit heel veel sleutelhangers. Door een hanger te voorzien van een foto personaliseer je deze. Maar door een sleutelhanger met foto te voorzien van een persoonlijke tekst heb je pas echt een gepersonaliseerde hanger. Geef ook jouw sleutelbos een persoonlijk tintje en voorzie deze van een hanger voorzien van een foto en een mooie tekst. Je kunt ook je naam laten graveren in een hanger zodat je weet welke sleutel van jou is. Veel bedrijven laten hangers voorzien van hun bedrijfsnaam maken en geven deze cadeau. Een tip; hang nooit de sleutel van jouw bedrijf aan een hanger die is voorzien van de bedrijfsnaam want bij verlies zou iemand hier zomaar misbruik van kunnen maken. Je kunt natuurlijk wel elke andere sleutel aan zo’n hanger hangen. Grote kans dat iemand de gevonden sleutel inlevert bij dat bedrijf!

 

Zelf een hanger maken is eenvoudiger dan je denkt

Zelf een sleutelhanger personaliseren door deze te voorzien van een foto en/of tekst is makkelijker dan je denkt. Kies allereerst een mooie hanger uit. Dan upload je de foto die je hierop wilt laten aanbrengen. Je kunt de foto precies daar plaatsen waar jij deze graag wilt hebben. Schrijf een persoonlijke tekst en kies daarvoor het lettertype dat jij mooi vindt. Je kunt de tekst plaatsen waar jij wilt en aanpassen aan de grootte van jouw hanger zodat alles mooi past. Je ziet direct het resultaat en als dat bevalt kun je de sleutelhanger bestellen.

 

 

Author: admin

Share This Post On