Penn & Ink wat stoerder dan normaal

Penn & Ink is een merk dat komt uit Amerika. Het merk wordt gezien als stoer en straalt zelfvertrouwen uit. Het merk is uitgebracht voor vrouwen die ontspannen in het leven staan en een eigen stijl willen hebben. Het is moderne, kwalitatieve, levenslustig en nog veel meer. Ze brengen ook een limited collectie uit die altijd zeer geliefd is onder de kopers. Hun standaard collectie eens in de zoveel tijd vernieuwd wordt is wel de basis van het succes van Penn en Ink. Deze basis is ontstaan uit een verhaal dat in de volgende alinea verteld wordt. Lees het verhaal en laat je inspireren.

Het verhaal is vaak hetgeen dat vrouwen aanspreken. Zoals eerder genoemd kennen ze hun oorsprong uit Amerika, New York om precies te zijn. Amerika en Europa zijn uiteraard twee verschillende dingen met zo hun eigen stijlen. Het is dan ook lastig om kleding dat trendy is in Amerika en Europa snel succesvol te laten worden en andersom. Echter, het is is Penn & Ink gelukt! Ze stralen uit dat ze trots zijn op hun oorspron uit Amerika waar toch de wat meer stoerdere kleding gedragen wordt. Dit hebben ze niet zomaar overgenomen en geïntroduceerd in Europa. Ze besefte zich dat het stijlvolle toch wat meer in Europa zit. Vanwege deze reden hebben ze beide stijlen: stoer en stijlvol, gecombineerd. Het heeft stijlvolle kleding ontworpen voor de moderne Europese vrouw met het stoerdere tintje dat ze uit Amerika (lees: New York) gehaald hebben.

Kijk zelf rond op de webshop voor Penn & Ink en laat je inspireren door dit verhaal dat je zonder twijfel terug zal zien in hun kleding. Vrouwelijke kleding met een stoer tintje van een topmerk dat over de hele wereld verkocht wordt. Mocht je er niet uitkomen neem dan gerust contact op met een van onze stylisten en wij helpen je verder!

Author: admin

Share This Post On