Mancave musthave: een glasschilderij van The Godfather

Iedere liefhebber van films kent hem wel: The Godfather. Een fantastische film over een

Amerikaanse familie die zich bezighoudt met zaken die niet helemaal binnen de wet passen. De film ontving verschillende Academy Awards, ook wel Oscars genoemd en won nog veel meer prijzen, nog altijd wordt deze film als één van de beste films ooit bestempeld, ondanks dat de film al in 1971 in première ging. Een glasschilderij van deze schitterende film is natuurlijk een prachtig cadeau voor iedere die hard film liefhebber. Voor meer informatie over glasschilderijen zou je bijvoorbeeld kunnen kijken op de website van Deco Action.

 

Maar wat zij nou voorwerpen die een liefhebber van films in huis moét hebben?

Objecten voor Star Wars fans

Star Wars, intergalactische oorlogen, bijzondere wezens en een reis door het heelal. Van de hele Star Wars reeks werd de eerste film halverwege de twintigste eeuw uitgebracht en nog steeds worden er delen bijgemaakt. Star Wars kent een ultieme fan base met mensen wie alles van de serie hebben: wat kan er nou niet ontbreken?

 

Natuurlijk is een mooie foto of een schilderij van de zogenaamde Death Star een goed idee, maar wat dacht je van een schaalmodel van deze legendarische “planeet”? Een object die je op tafel kan zetten en je tijdens het eten goed kan analyseren. Daarbij is een pop van Luke Skywalker of Chewbacca natuurlijk een essential voor de echte Star Wars fan!

Objecten voor de echte James Bond fans

Als we toch bezig zijn met legendarische films kom je al snel uit bij de James Bond films. Er is niemand wie nog nooit een film van deze Britse geheim agent heeft gezien en er is niemand die zijn introductie: “The name is Bond, James Bond” niet uit zijn hoofd kent, en anders klinkt “A martini, shaken, not stirred” wel bekend in de oren. Voor de echte James Bond fans kan je kiezen voor een schaalmodel van zijn legendarische dienstauto: de Aston Martin DB5. De zilvergrijze sportwagen uit de jaren zestig van de vorige eeuw is een unieke auto die niet kan ontbreken in de collectie van James Bond films!

 

 

Author: admin

Share This Post On