Inzet van offline promotie? Dit zijn een aantal van je opties

Je wilt natuurlijk jouw bedrijfspand goed laten opvallen. Het is belangrijk om goed op te vallen en klanten moeten de weg naar jouw pand makkelijk kunnen vinden. Gevelborden zijn hiervoor uitstekend te gebruiken. Door het zichtbaar maken van jouw bedrijfsnaam en logo op ooghoogte valt een gevelbord al snel op.

Een gevelbord is niet zo groot. Ze hebben een kleiner formaat dan gevelreclame en hangen vaak bij de ingang van een bedrijfspand. Een gevelbord zorgt niet alleen voor zichtbaarheid en om naambekendheid te creëren, maar het dient ook om de klant welkom te heten of de weg te wijzen. En last but not least, een gevelbord geeft het pand een professionele uitstraling. Het is belangrijk om een goede eerste indruk te geven aan jouw klanten. 

Gevelborden geven een pand uitstraling!

Gevelborden zijn erg geschikt voor bedrijfspanden in een straat. De gevelborden worden vaak op ooghoogte geplaatst zodat direct duidelijk is welk bedrijf er in het pand aanwezig is. Of het nu om een verloskundige praktijk, een huisarts of een tandartsenpraktijk gaat, of een geheel ander bedrijf, het is in ieder geval goed zichtbaar. Met een gevelbord weet een klant direct waar hij moet zijn. 

Gevelborden zijn in alle vormen en kleuren verkrijgbaar. Een goede vindbaarheid hoeft zeker geen afbreuk te doen aan de uitstraling van een pand. Wil je een groter gevelbord omdat je dat mooier vindt dan kan dit natuurlijk ook. 

  • De voordelen van gevelborden zijn:
  • Geschikt voor binnen en buiten
  • In alle vormen en kleuren leverbaar
  • Lange levensduur
  • Uitnodigend en stijlvolle uitstraling

Het is belangrijk om van tevoren te bedenken welke informatie je belangrijk vindt om met je klanten te delen. Niet alleen de adresinformatie maar ook bijvoorbeeld de openingstijden, een telefoonnummer of een welkomstboodschap kunnen het gevelbord sieren. 

De vorm en de stijl zijn belangrijk. Gevelborden voor jouw bedrijf zijn belangrijk. Bedenk dat een goed gevelbord snelle en duidelijk informatie moet geven. Het vertelt de klant dat hij op de juiste plaats is. Er kan natuurlijk meer informatie op een gevelbord staan zoals een logo of waar de ingang van het pand zich bevindt.

Author: admin

Share This Post On