Intex Pure Spa

Bubbelbaden zijn altijd fijn om te hebben, of ze nou opblaasbaar zijn of vast staan. In de zomer lekker met een koud drankje of in de winter in het warme water met een warme chocomelk of koffie vind bijna iedereen wel lekker.

Intex is een merk dat gespecialiseerd is in het maken en verkopen van opblaasbare bubbelbaden en jacuzzi’s. Een goed voorbeeld hier van is de Intex Pure Spa serie.

De Intex Pure Spa serie bestaat uit 3 soorten, namelijk:

  • Intex Pure Spa
  • Intex Pure Spa Jet
  • Intex Pure Spa Deluxe

Elk van deze bubbelbaden heeft zijn specifieke eigenschappen. Hieronder de eigenschappen van elk bad:

DSC_6240_R4

  • Intex Pure Spa: Geschikt voor 4 personen, beschikt over 120 sterke massage bubbels en heeft een waterontharder ingebouwd. Deze bubbelbaden zijn verkrijgbaar in een ronde vorm en een achthoek. De achthoek versie heeft meer comfort als u met meerdere personen in het bad wilt zitten.
  • Intex Pure Spa Jet: Dit bad is verkrijgbaar in twee verschillende soorten, met of zonder zoutwatersysteem. Het zoutwatersysteem zorgt er voor dat u met een bepaalde hoeveelheid zout praktisch onderhoud vrij bent.
  • Intex Pure Spa Deluxe: Dit bubbelbad geeft twee versies waar u uit kunt kiezen. U kunt kiezen uit de ronde versie met zoutwatersysteem en waterontharder of de achthoek versie met 4 krachtige jets en 120 massage bubbels.

Author: admin

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *