Een telefoon en laptop zijn essentieel voor je studie

Het studentenleven is om te genieten. Lekker je eigen plek in de stad en zelfstandig je zaken regelen. Ik zit nu in het tweede jaar en heb helemaal mijn plek gevonden. Mijn kamer in het studentenhuis is precies zoals ik het wil en ik zit op een werpafstand van de campus in Enschede. Nu had ik wel een probleem, zowel mijn mobiel als laptop is stuk. Of stuk, ze werken niet meer zoals ze moeten werken. Het is toch wel essentieel voor mijn studie dat deze apparaten werken. De laptop ligt voor de hand, maar te telefoon heb ik ook zeker nodig.

De nieuwe telefoon uitzoeken

Een telefoon is meer dan om te bellen en te appen. Mijn hele agenda staat inmiddels op de telefoon, die ik overigens via de cloud laat synchroniseren met mijn laptop. Dus je zult begrijpen dat ik de telefoon echt nodig heb. Zoals die nu fungeert, is gewoonweg niet goed genoeg. Ik moet de telefoon na een halve dag opladen. Dat is niet werkbaar. Daarom ging ik opzoek naar een nieuwe telefoon, die lekker voordelig is en die ik optimaal kan laten gebruiken. Daarvoor kan ik natuurlijk naar grote leveranciers gaan, maar ik besloot om naar een lokale ondernemer te gaan. Eentje die mij alles kan uitleggen. Dat vond ik bij GSM Huys. Ze legden mij alle applicaties van mijn telefoon uit en ik kon de telefoon weer optimaal gebruiken voor mijn studie.

Het vinden van de nieuwe laptop

Maar met een nieuwe telefoon was ik er nog niet. Ik had ook een laptop nodig. Een student heeft immers tegenwoordig een laptop nodig. Ik werd getipt door een medestudent van mij uit Almelo. Die adviseerde mij naar Multimedia Center gaan. Daar zouden ze goede laptops voor studenten hebben.

Dus ik naar Multimedia Center in Almelo. Ook daar werd ik goed geholpen en vond ik een goede laptop, die prima te synchroniseren was met mijn telefoon. Daarna had ik weer alle mogelijkheden om mijn studie zo goed mogelijk te doen. Dat was mooi geregeld.

Author: admin

Share This Post On