Een armband met naam als cadeau

Het is vaak bijzonder lastig een betaalbaar cadeau te vinden dat ook nog eens uniek is en waar de ontvanger zonder de geringste twijfel bijzonder blij mee zal zijn. Als u wel die zekerheid wenst, kies dan voor gepersonaliseerde sieraden, bijvoorbeeld in de vorm van een armband met naam. Uniek, omdat u zelf voor het ontwerp zorgt en de armband ook nog eens prima betaalbaar is.

Met een armband met naam heeft u echt iets unieks en persoonlijks

Een gepersonaliseerde armband dus; iets waarmee we doorgaans een armband met naamsvermelding bedoelen. U hebt in dat opzicht voldoende te kiezen voor bijvoorbeeld de leren variant, een plaat armband met gegraveerde tekst of een armband met naam én foto. Overigens worden armbanden met naam ook gebruikt als medisch alert armband. In dat geval staat in elk geval de naam genoteerd en een afgekorte medische situatie van iemand, belangrijk als iemand bijvoorbeeld door hulpverleners geholpen moeten worden. Doorgaans geeft u de armband met naam echter weg als cadeautje, voor de leuk dus.

Armband kunt u geven voor elke gelegenheid

Een armband met naam kunt u in principe bij elke gelegenheid geven. In de praktijk is een armband met naam een van de meest gegeven cadeautjes aan een pasgeboren baby. Vergeten worden dan vaak de moeder en de vader. Geef ook die ter gelegenheid van de geboorte van hun zoon of dochter een armband met naam. Mag u raden met welke naam.

Leuk voor als mensen gaan trouwen of bij de geboorte van een zoon of dochter

Ook als mensen gaan trouwen is een armband met daarop de naam geven het weggeven van een persoonlijk en dus uniek cadeau. U maakt de armband met naam zo duur als u zelf kiest, door zelf voor het materiaal te kiezen. Ook wat betreft het ontwerp van het tekstgedeelte staat u zelf aan het roer. U bepaalt in principe gewoon alles; het materiaal voor de armband, de tekst die ergens gegraveerd wordt, de lettergrootte en het lettertype. Daarnaast kunt u eventueel ook gebruik maken van symbolen. U beslist en beslist dus ook hoe duur u uw gepersonaliseerde sieraad maakt. Daarnaast is er ook nog de mogelijkheid voor een ketting met naam. Hoeveel u wilt uitgeven zal ook afhangen voor wie het is en voor welke gelegenheid vooral. Een armband die u gepersonaliseerd heeft hoeft in elk geval niet duur te zijn.

Laat behalve de naam ook een inspirerende quote op de armband graveren

Behalve een naam, kunt u daarnaast ook nog kiezen voor een quote die van toepassing is op de ontvanger of laat u een voor jullie speciale datum plaatsen. Alles is mogelijk al dient u uiteraard wel rekening te houden met de ruimte, want die is nou eenmaal beperkt. Het ontwerpen van een gepersonaliseerde armband is door middel van een personalisatie systeem erg eenvoudig. Mooi is ook dat u steeds ziet hoe de armband er uiteindelijk uit zal gaan zien. Pas als u helemaal tevreden bent, drukt u op de oké-knop. Vervolgens weet u dat u binnen enkele dagen uw armband thuis bezorgd krijgt. Bestelt u er gelijk ook een voor uzelf? U vindt vast wel een aanleiding.

Author: admin

Share This Post On