Dit is wat pvcvloeren.nu doet

PVC vloeren.nu: de vloerenspecialist in de regio Oost-Nederland!

U bent aan het juiste adres als u op zoek bent naar een betaalbare kwalitatief sterke PVC vloer. Wij kunnen uitkomst bieden voor zowel particuliere als zakelijke doeleinden. Dag in dag uit zijn we bezig om maatwerk af te leveren met een persoonlijk tintje. Uw wensen zijn voor ons dan ook van groot belang. Naast onze ruime kleurkeuze bieden wij u de handig installeerbare Uniclick-variant, Gluedown- en Drybackvloeren. We zullen u vrijblijvend adviseren en uiteraard komen we de PVC-vloer bij u leggen. Al onze vloeren zijn milieuvriendelijk dankzij onze duurzame productkeuze.

Verder zijn al onze PVC vloeren:

– Stil
– Moeiteloos in installatie en onderhoud
– Comfortabel
– Vochtbestendig

Bij PVCvloeren.nu is een vruchtbare samenwerking vanzelfsprekend. Samen met u als klant of relatie gaan we aan de slag om uw concrete ontwerpen en idee├źn te verwezenlijken. Daarbij kunt u alle hulp verwachten van onze stylisten.

Zoekt u inspiratie of bent u gewoonweg nieuwsgierig naar onze gang van zaken? Schroom dan niet om een kijkje te nemen in onze showroom. U zult een geruime collectie aan PVC-vloeren in alle soorten en maten aantreffen. Samen met onze deskundige vloerspecialisten proberen we uw dromen te realiseren. Uiteraard mag u het grote aanbod aan kleurstalen mee naar huis nemen om te kijken welke kleur het best passend is en in de smaakt valt.

PVCvloeren.nu fungeert als onderdeel van Oude Luttikhuis Interieur. Maatwerk met een persoonlijk tintje wordt als zeer belangrijk ervaren. Daarnaast staan ze bekend om hun streven naar passie & perfectie bij de realisatie van persoonlijke of zakelijke interieurs.

 

pvc vloeren

Author: admin

Share This Post On