De beste kapsels in Delft

Ben jij een beetje ijdel? Ben jij wel fan van er goed uit zien voor anderen? Of gewoon voor jezelf? Zo ja, dan weet je vast dat een goed uiterlijk niet zomaar automatisch bij jou komt kijken. Een goed uiterlijk is een combinatie aan verschillende kenmerken die elkaar complementeren. Een van de belangrijkste kenmerken? Je haar.

 

Maar waarom is nou juist het haar van een persoon belangrijk voor zijn of haar uiterlijk? Daar komen we achter. Het zit namelijk zo. Een mooie verfijnde haardos straalt gezondheid uit. Je kan eraan zien of iemand de hele dag in zijn bed ligt te liggen of dat hij juist integendeel een druk schema heeft.

Men kijkt altijd als allereerste naar je gezicht als ze je ontmoeten. Daar trekken ze hun conclusie vandaan wat voor persoon je bent. Het haar neemt een groot gedeelte van je gezicht op en is dus vrij opmerkbaar, en is dus een van de eerste lichamelijke kenmerken die een persoon die je nog niet kent aan jou zou zien. Best belangrijk dat het er een beetje redelijk uitziet toch?

 

Dus, jij wilt een nieuwe mooie coupe en vraagt je af wie het beste de haarstijl die je kiest kan knippen? Ik ken nog wel een plekje waar dit mogelijk is. Namelijk bij One Kappers! One Kappers is de beste kapper in Delft met vriendelijke professionele kappers die jou graag helpen met jouw benodigdheden. Dat is nog eens fantastisch. Het is ook nog eens erg fijn dat ze niet alleen knippen voor maar een gender. Knipbeurten zijn beschikbaar voor beide mannen en vrouwen.

Heb je een beetje matig gepland en kan je daarom geen afspraak kunnen maken? Maakt niet uit, want je kan ook naar de kapper Delft zonder afspraak. Wacht dus nog even de lockdown af, en ga dan naar One Kappers in Delft voor het mooist geknipte haar.

Author: admin

Share This Post On