Bluebeards Revenge

Een goed scheermes dat u meerdere malen kan gebruiken hoeft niet meteen €100,- te kosten. Een stevige safety razor heeft u al voor €49,- en de mesjes kosten niet meer dan €5,-. Dus waarom zou u teveel betalen?

The Bluebeards Revenge verkoopt verschillende scheerartikelen die u meerdere malen kunt gebruiken bij het scheren. Van een zachte scheerkwast tot een houder hiervoor, u kunt bij dit merken vinden wat u nodig heeft.

Een shavette van bluebears revenge is een zeer goede aankoop, het is van goede kwaliteit gemaakt en het mesje is scherp en simpel te vervangen. Dit geld ook voor de safety razors, dankzij de lage prijs van deze mesjes kunt u altijd blijven scheren met scherpe mesjes.

straight-razor-art

Om te zorgen dat u zich minder snel tot niet snijdt tijdens het scheren kunt u ook de scheercrèmes en zepen aanschaffen die verkocht worden door dit merk. Deze zorgen er namelijk voor dat de huid soepel wordt en de haartjes zacht worden. Natuurlijk moet deze crème of zeep wel uitgesmeerd worden daarom kunt u ook scheerkwasten met synthetische haren kopen. Deze haren zijn zo gemaakt dat ze bijna hetzelfde aanvoelen als echte dassenharen.

Ook zijn er scheer kommen te koop, deze kommen zijn gemaakt van verchroomd metaal en roesten niet.

Author: admin

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *