Beimer Vlees Winkels verschijnen in de Nederlandse winkelstraat

In de zomer steekt half Nederland regelmatig de BBQ aan. Waar in het verleden vooral speklappen, worstjes en hamburgers worden verorberd zien we de laatste jaren steeds vaker grote stukken kwaliteitsvlees zoals picanha’s, bavette en Tomhawk steaks voorbij komen op de (indirecte) grill. Maar ook ossenhaas, ribeye en spareribs zijn nog onverminderd populair.

Sinds jaar en dag is Beimer Meat uit Enschede leverancier en producten van dit soort vlees specialiteiten. Waar voorheen alleen de (groot) horeca in heel Europa op maat werd bediend is men bezig om de lokale winkelstraat van Nederland te veroveren met een uniek concept.

De Beimer Winkels

In dit nieuwe concept worden relatief grote “Beimer Winkels” geopend. De winkel heeft qua assortiment en kwaliteit veel weg van een slagerij. Maar de producten zijn veelal in grote verpakking te kopen. Daarbij kan men kiezen tussen vers en ingevroren vlees. De producten liggen aantrekkelijk uitgestald in de gekoelde schappen.

Daarnaast zijn enkele van de producten reeds gegaard  of gemarineerd zodat de bereiding makkelijker wordt. Hierbij is niet de snelheid maar de kwaliteit altijd het uitgangspunt. Op precies dezelfde wijze zoals men dat al jaren bij de horeca klanten gewend is. Doordat Beimer zelf producent is en gewend is om aan de horeca te leveren is de winkel qua prijs uitermate scherp te noemen. Dus ideaal voor de fervente barbecue liefhebber. Daarnaast hebben veel lokale (kleine) horeca ondernemers hebben dan ook de gang naar de winkels ook al gevonden.

Vestigingen in Arnhem, Leeuwarden en Enschede

In korte tijd zijn in de steden Arnhem, Leeuwarden en Enschede zogenaamde Beimer Winkels geopend. Gezien het succes van het concept zal het ons niet verbazen wanneer binnen korte tijd een groot aantal vestigingen zal volgen verspreid over de rest van het land.

Ook online vlees bestellen

Wel trek gekregen maar geen trek om naar één van de vestigingen te gaan. Dan hebben we goed nieuws. Sinds kort heeft Beimer ook een webshop waarin je alle (rund)vlees producten gemakkelijk online kan bestellen.

 

Author: admin

Share This Post On